Wat als moeiteloosheid je ruimte is?

Wat, als moeiteloosheid (niet) je ruimte is? Vanzelf, dat was niet vanzelfsprekend voor mij. 'Als het makkelijk gaat, heb je niet genoeg je best gedaan', was een van mijn overtuigingen. Ideaal voor iemand uit een onderwijsfamilie, met steenbok als sterrenbeeld en docent als beroep.

Tot ik een health scare kreeg waarop ik geen invloed had. Dat kwam slecht uit, zo in de drukte van het schooljaar. Met een onwrikbaar #nuevenniet-gehalte wilde ik gewoon doorgaan met de examenklassen, dus hield ik me staande - wat me alleen steeds meer moeite kostte.

 

Van mezelf pushen naar supporten: via Rebalancing en ademwerk werd ik me bewuster van gezondere keuzes voor mezelf. Véél relaxter! (Als je me kent, weet je dat ik graag iets in studievorm giet en dat ik meteen die opleidingen ben gaan doen.)

 

Rebalanced Breathing - Ademcoaching en Rebalancing in Haarlem

"Positieve energie door te volgen waar je hart ligt, dat kijk ik van jou af  : )" 

 

En nu? Ik werk net zo hard en I love it, maar dan met meer hart voor mezelf. Daardoor heb ik genoeg energie voor alles waar ik óók blij van word: hardlopen, fotografie, lezen, aan zee zijn, museumbezoek, natuur, studeren, onze dieren.

 

Mijn naam is Natascha St-Boudier.  Als gediplomeerd Rebalancer ben ik aangesloten bij Rebalancing Nederland. Ik ben gecertificeerd Ademcoach via de Holos Academie voor Massagetherapie en voltooide de Liquid Breath Teacher trainingen.

 

Leuk om on- of offline kennis te maken via Rebalanced Breathing of ademjuf.