Summer Rise Breath & NRGY 29 juni  ~ info hieronder ~ aanmelden 

In het traject Work Life Rebalance is ademwerk een van de tools die ik inzet. Wil je eerst ervaren hoe adem jou helpt relaxen of juist energie geeft? Meld je dan aan voor een van de ademcirkels. Natuurlijk ben je ook welkom als je al bekend bent met breathwork en los van het traject. Liquid Breath is perfecte me-time!

 

Liquid Breath© 

is een zachte manier van ademen in een meditatieve setting. Het is een uitnodiging om jezelf toe te staan Dat. Er. Niets. Hoeft. Juist als je altijd zo van het moeten en doen bent. Het accent ligt op uitademen en ontspannen, toevertrouwen.

Verbonden ademhaling 

In je adem worden patronen zichtbaar die je herkent uit je dagelijks leven: waar houd ik tegen, waar durf ik, waar mag ik voluit? Er is een uitnodiging om erbij te blijven: in de adem, bij de ervaring, bij jezelf, in het hier & nu. Hoe is het om al jouw ruimte in te nemen? Het accent ligt op inademen en aannemen, omarmen.

 

Kleinschalige ademcirkels Liquid Breath© 

Om te ontspannen hoef je niet per se op vakantie. Een ademreis van anderhalf uur en je bent uitgerust en opgeladen! Liquid Breath brengt je uit je hoofd, in de ontspanning. Laat los wat jou niet meer dient en maak ruimte voor iets nieuws. 

 

Zaterdag 29 juni, 19-21.30 uur. Summer Rise - breath & energy retreat. Juni! De zon wint aan kracht en jij ook! Via een ademmeditatie en een Kundalini NRGY Awakening toont de zomer zich in jou met al haar veerkracht, overvloed en joy. In een kleine, krachtige groep vrouwen ervaar je support van je adem, levensenergie, de zomer, jezelf en elkaar. Tickets: 119 inclusief*.

De prachtige combinatie van Liquid Breath & Kundalini NRGY Awakening = een XL zelfhelende adem- en energiesessie vol bruis en power. Rise & Shine!

 

Zaterdag 13 juli en 31 augustus, 19-20.30 uur Rise Bites Bites van het groepsprogramma Rise: een voorproefje van de energieverdubbelaar die jij jezelf gaat gunnen. Tickets: 69,- p.p. per avond* - ook los te volgen. (*in mindering gebracht op je deelname aan het groepsprogramma, wanneer je daartoe besluit)

 

Zaterdag 27 juli, 19-21 uur. Summer Breeze Breathing   Zwoel en zwierig vitaliseren en ontspannen op de zomerse golven van liquid breath. Nieuwsgierigheid is belangrijker dan ervaring met dit zachte breathwork. Een zelfhelende ademreis in een gemixte groep. Tickets: 99 p.p.

 

Zaterdag 2 en 16 november, 14-17 uur. Creative Breathing Inspiratie is letterlijk inademen. De tweedaagse Creative Breathing laat jouw ideeën, beelden, plannen stromen en vormgeven via zacht breathwork. Vul jezelf met kleuren en zinnen. Breathe on through.

Je voelt dat je dicht bij een creatieve piek bent, maar je draalt er al een tijd omheen. Misschien ben je bang dat je 'het' kwijt bent, de flow van creatie. Of het nu gaat om een script, een scriptie of een schilderij. Via zacht breathwork maak je contact met wat er via jou de wereld in mag. Jij geeft het vorm via ontvangen in plaats van doen. 

Na de XL ademsessie is er ruimte om de inspiratie te vertalen naar jouw medium, dus neem je tablet, paper of schetsblok mee. Twee weken later is de vervolgdag met verdieping en verruiming. 

Mits er plek is, zijn de dagen ook los te volgen. Tickets: 199 per dag | 349 voor beide dagen*

 

* Betaal je zakelijk, dan komt hier btw bij.

 

In september 2024 start het groepsprogramma Rise - adem en energie. Kijk voor meer informatie op ademjuf.nl.

 

Of kies voor een

Private event

Vorm zelf een groepje met vrienden, familie en/of collega's en spreek dan een datum af op dinsdag of zaterdag (middag of avond). Je kunt met elkaar, in overleg met mij kiezen voor Liquid Breath of Bewust Verbonden Ademen. 

Groepsgrootte: max. 5 deelnemers 

 

Breathworkshop

Op verzoek, op maat, op locatie mogelijk.

 

"Het was super! Natascha is voor liquid breath geboren 💚🙏🏻 Wat een zachte, helende energie" 🐬  (Ineke)

~

Tickets ademwerk*

Ademcirkels

 • Deelname aan een XL sessie Liquid Breath in een kleine groep: 119,- p.p. tenzij anders vermeld.

Overig

 • Voor een individuele ademafspraak van anderhalf uur is de investering € 149.
 • Een duosessie (liquid) breathwork: 289,- voor twee personen samen. We nemen twee uur de tijd.

Private event

 • Duosessie 289 / met 3 deelnemers 349 / met 4 of 5 deelnemers 449 per sessie 

Breathworkshop 

 • Op aanvraag 

 

*Betaal je zakelijk, dan komt hier btw bij.

 

 

Informatie

  Lees meer over eigen verantwoordelijkheid, veiligheid en eventuele contra-indicaties voor ademwerk: https://www.thebreathworkmovement.nl/blog/veiligheid-contra-indicaties-ademwerk

  Bij twijfel overleggen we.

   

  ademjuf