Wat als moeiteloosheid je ruimte is?

Lentespecial Liquid Breath ~28 februari / 21 maart: info ~ aanmelden

Ademcoaching

"Just breathe", staat er zo moeiteloos in quotes. "And breathe", in neon, op de insta famous groene muur van een hotel in Amsterdam. Ja, het mag moeiteloos: in en uit, in en uit. Vanzelf laat je je adem toe en daarmee het leven, om het daarna weer toe te vertrouwen aan de uitademing, aan het loslaten zonder iets te doen. Zonder altijd maar je best te hoeven doen. 

Ik faciliteer deze vormen van ademwerk: Liquid Breath© en de verbonden ademhaling.

Liquid Breath© 

is een zachte manier van ademen in een meditatieve setting. Het is een uitnodiging om jezelf toe te staan Dat. Er. Niets. Hoeft. Juist als je altijd zo van het moeten en doen bent.

Verbonden ademhaling 

In je adem worden patronen zichtbaar die je herkent uit je dagelijks leven: waar houd ik tegen, waar durf ik, waar mag ik voluit? Er is een uitnodiging om erbij te blijven: in de adem, bij de ervaring, bij jouzelf, in het hier & nu. Hoe is het om al jouw ruimte in te nemen?

En weet je? Het is al oké. Het hoeft niet anders, én er is het verlangen om jouw plek aan te nemen: authentiek, energiek en onvoorwaardelijk. Vanzelf. Wat als moeiteloosheid je ruimte is?

 

Lentespecial Liquid Breath© 

28 februari en 21 maart 2023

Samen ademen we de winterdagen uit. Op de vooravond van de lente verwelkom je in een ademsessie wat jij verlangt van dit seizoen. Relaxed naar het voorjaar in een kleinschalige ademcirkel. Liquid Breath brengt je uit je hoofd, in de ontspanning. Vol vertrouwen laat je los wat jou niet meer dient en maak je ruimte voor iets nieuws. Een licht en moeiteloos begin van de lente.

Dinsdagavond 28 februari en 21 maart; 19.00 - 21.00 uur in hartje Haarlem.

* vermeld in beide gevallen je naam, adres, mailadres en telefoonnummer.

 

Uitwisseling

 • Een ademsessie duurt anderhalf uur. De uitwisseling is 125 euro.
 • Voor een duo-sessie verbonden ademen waarvoor we twee uur de tijd nemen, is de uitwisseling 70 euro per persoon.
 • Voor deelname aan een kleinschalige ademcirkel Liquid Breath is de uitwisseling: 55 euro p.p.

 

Informatie

  Over eigen verantwoordelijkheid, veiligheid en eventuele contra-indicaties: https://www.thebreathworkmovement.nl/blog/veiligheid-contra-indicaties-ademwerk

   

   

  ademjuf