Wat als moeiteloosheid je ruimte is?

Ademavond Liquid Breath ~ 20 juni: info ~ aanmelden

Ademcoaching

"Just breathe", staat er zo moeiteloos in quotes. "And breathe", in neon, op de insta famous groene muur van een hotel in Amsterdam. Ja, het mag moeiteloos: in en uit, in en uit. Vanzelf laat je je adem toe en daarmee het leven, om het daarna weer toe te vertrouwen aan de uitademing, aan het loslaten zonder iets te doen. Zonder altijd maar je best te hoeven doen. 

Ik faciliteer deze vormen van ademwerk: Liquid Breath© en de verbonden ademhaling.

Liquid Breath© 

is een zachte manier van ademen in een meditatieve setting. Het is een uitnodiging om jezelf toe te staan Dat. Er. Niets. Hoeft. Juist als je altijd zo van het moeten en doen bent.

Verbonden ademhaling 

In je adem worden patronen zichtbaar die je herkent uit je dagelijks leven: waar houd ik tegen, waar durf ik, waar mag ik voluit? Er is een uitnodiging om erbij te blijven: in de adem, bij de ervaring, bij jouzelf, in het hier & nu. Hoe is het om al jouw ruimte in te nemen?

En weet je? Het is al oké. Het hoeft niet anders, én er is het verlangen om je gemakkelijker door de dag, je werk en je leven te bewegen: authentiek en energiek, meer vanzelf. Wat als moeiteloosheid je ruimte is?

Kleinschalige ademcirkels Liquid Breath© 

Wanneer: iedere 3e, soms 4e dinsdag* van de maand; 19 - 21 uur: 20 juni; 18 juli; 22 aug; 19 sept; 24 okt; 21 nov en de kerstspecial op zaterdagmiddag 23 dec.

Liquid Breath brengt je uit je hoofd, in de ontspanning. Vol vertrouwen laat je los wat jou niet meer dient en maak je ruimte voor iets nieuws. 

* vermeld in beide gevallen je naam, adres, mailadres en telefoonnummer.

Uitwisseling

 • Een individuele ademsessie duurt anderhalf uur. De uitwisseling is 125 euro.
 • Voor een duo-sessie verbonden ademen waarvoor we twee uur de tijd nemen, is de uitwisseling 70 euro per persoon.
 • Voor deelname aan een kleinschalige ademcirkel Liquid Breath is de uitwisseling 55 euro p.p. / special 60 p.p.

 

Informatie

  Over eigen verantwoordelijkheid, veiligheid en eventuele contra-indicaties: https://www.thebreathworkmovement.nl/blog/veiligheid-contra-indicaties-ademwerk

   

   

  ademjuf