Spring Rise breath & energy retreat ~ extra datum 7 mei  ~ info hieronder ~ aanmelden 

In het traject Work Life Rebalance is ademwerk een van de tools die ik inzet. Wil je eerst ervaren hoe adem jou helpt relaxen of juist energie geeft? Meld je dan aan voor een van de ademcirkels. Natuurlijk ben je ook welkom als je al bekend bent met breathwork en los van het traject. Liquid Breath is perfecte me-time!

 

Liquid Breath© 

is een zachte manier van ademen in een meditatieve setting. Het is een uitnodiging om jezelf toe te staan Dat. Er. Niets. Hoeft. Juist als je altijd zo van het moeten en doen bent. Het accent ligt op uitademen en ontspannen, toevertrouwen.

Verbonden ademhaling 

In je adem worden patronen zichtbaar die je herkent uit je dagelijks leven: waar houd ik tegen, waar durf ik, waar mag ik voluit? Er is een uitnodiging om erbij te blijven: in de adem, bij de ervaring, bij jezelf, in het hier & nu. Hoe is het om al jouw ruimte in te nemen? Het accent ligt op inademen en aannemen, omarmen.

 

Kleinschalige ademcirkels Liquid Breath© 

Om te ontspannen hoef je niet per se op vakantie. Een ademreis van anderhalf uur en je bent uitgerust en opgeladen! Liquid Breath brengt je uit je hoofd, in de ontspanning. Laat los wat jou niet meer dient en maak ruimte voor iets nieuws. 

 

Zaterdag 27 April, 14-16 uur: een Queen's Queer Breath Celebration. Vier jouw heerlijke majesteitheid met majestically breath. Via ontspanning naar een super rise. Euphoria! Je hebt tijd en energie in overvloed om daarna nog een feestje te vieren in stad of hart.

Dit ademfeestje is semi private; we vieren het met 6 tot 8 personen max(ima). Entree 79 p.p. inclusief*.

 

Extra datum dinsdag 7 mei, 19-21.30 uur. Spring Rise - breath & energy retreat. Vol in de lente ontvang je via je adem en levensenergie de kracht van dit seizoen: nieuwsgierig, overvloedig en vreugdevol. Een prachtige combinatie van liquid breath & kundalini nrgy awakening = een XL zelfhelende adem- en energiesessie

 

Zaterdag 29 juni, 19-21.30 uur. Summer Rise - breath & energy retreat. Wow! De zon wint aan kracht en jij ook! Via een ademmeditatie en een Kundalini NRGY Awakening toont de zomer zich in jou met al haar veerkracht, overvloed en joy. In een kleine, krachtige groep vrouwen ervaar je support van je adem, levensenergie, de zomer, jezelf en elkaar. Tickets: 125 inclusief*.

De prachtige combinatie van Liquid Breath & Kundalini NRGY Awakening = een XL zelfhelende adem- en energiesessie vol bruis en power. Rise & Shine!

 

Of kies voor een

Private event

Vorm zelf een groepje met vrienden, familie en/of collega's en spreek dan een datum af op dinsdag of zaterdag (middag of avond). Je kunt met elkaar, in overleg met mij kiezen voor Liquid Breath of Bewust Verbonden Ademen. 

Groepsgrootte: max. 5 deelnemers 

 

Breathworkshop

Op verzoek, op maat, op locatie mogelijk.

 

"Het was super! Natascha is voor liquid breath geboren 💚🙏🏻 Wat een zachte, helende energie" 🐬  (Ineke)

~

Tickets ademwerk*

Ademcirkels

 • Deelname aan een XL sessie Liquid Breath in een kleine groep: 119,- p.p. tenzij anders vermeld.

Overig

 • Voor een individuele ademafspraak van anderhalf uur is de investering € 149.
 • Een duosessie (liquid) breathwork: 289,- voor twee personen samen, voor een sessie van anderhalf uur.

Private event

 • Duosessie 289 / met 3 deelnemers 349 / met 4 of 5 deelnemers 449 per sessie 

Breathworkshop 

 • Op aanvraag 

 

*Betaal je zakelijk, dan komt hier btw bij.

 

 

Informatie

  Lees meer over eigen verantwoordelijkheid, veiligheid en eventuele contra-indicaties voor ademwerk: https://www.thebreathworkmovement.nl/blog/veiligheid-contra-indicaties-ademwerk

  Bij twijfel overleggen we.

   

  ademjuf