Wat als moeiteloosheid je ruimte is?

Nu

Lentespecial: Liquid Breath ademcirkel

28 februari en 21 maart 2023

Samen ademen we de winterdagen uit. Op de vooravond van de lente verwelkom je in een ademsessie wat jij verlangt van dit seizoen. Relaxed naar het voorjaar in een kleinschalige ademcirkel. Liquid Breath brengt je uit je hoofd, in de ontspanning. Vol vertrouwen laat je los wat jou niet meer dient en maak je ruimte voor iets nieuws. Een licht en moeiteloos begin van de lente.

Dinsdagavond 28 februari en 21 maart; 19.00 - 21.00 uur in hartje Haarlem.

Er is plaats voor 5 deelnemers per avond ~ vooraf aanmelden

Uitwisseling: 55 euro p.p.~ factuur volgt na aanmelding

nu in Haarlem: Liquid Breath

herfst 2022

Liquid Breath© is een zachte manier van ademen in een meditatieve setting. Het is een uitnodiging om jezelf toe te staan dat er niets hoeft. Liquid Breath brengt je uit de doe-modus, in de ontspanning.
Er is plaats voor 4 à 5 personen. De kleinschalige groepssetting is een laagdrempelige kennismaking met dit zachte ademwerk. Ook ideaal als regelmatige relax & release update voor jezelf.

 

* data voor 2023 volgen *

Wat: Liquid Breath© ademcirkel

Wanneer: zie data; 19 - 21 uur

Waar: praktijkadres, Haarlem ~ vooraf aanmelden

Uitwisseling: 55 euro p.p.~ factuur volgt na aanmelding

nu ook duo-sessies 

februari 2022

Vanaf nu bied ik ook duo-sessies aan. Kom samen met een vriend, partner, familielid een ademsessie ervaren; een ademcirkel in het klein. Jullie hebben twee uur de zee van tijdloosheid om ieder de eigen diepte in te gaan via de verbonden ademhaling. Uitwisseling: 70 euro p.p.